torstai 23. toukokuuta 2013

Kevät retki korkeasaareen

Tiistaina meillä oli perhekerhon retki korkeasaareen. Jännitin ja stressasin sitä reissua etukäteen ihan järjettömästi, meinasin peruakkin monta kertaa mut jotenkin mun kaveri sai aina ylipuhuttua mut ja vakuuteltua et kaikki menee hyvin. :) No niinhän sit loppujen lopuks menikin paremmin kun hyvin! Ja naurattaa ihan jälkikäteen et miten sitä itelle aiheuttikaan ylimäärästä stressiä. ;)



Bussi lähti kohti korkeasaarta 9.00 ja matkalla oli vielä pysähdys brunbergin makeis myymälään. Meno matka sujui suht koht hyvin. Pientä kitinää meinas tulla mut neidin sai hyvin hiljennettyä antamalla kouraan maissinaksuja. :D Bussimatkat olikin ne mitä eniten stressasin kun on niin menevä neiti, et mitenkä jaksaa olla paikoillaan. Bussimatka kesti kuitenkin n.1,5h.



Korkeasaaressa Sara istuskeli rattaissa ja katseli tosi innoissaan kaikkia eläimiä. Osotteli sieltä rattaista sormilla ja höpötteli. :) Välillä pysähdyttiin syömään välipalaa ja jatkettiin taas kiertelyä. :) Välillä laitoin Saran maahan vähän touhuamaan et jakso taas istua kyydissä.

 
 


Joskus noin tunti sitten ennen lähtöä Sara alko vähän kyllästyä istuskeleen ja otin neidin sitten syliin, johon se nukahtikin ihan muutamassa minuutissa. En uskaltanut siirrellä sitä rattaisiin kun on vähän sellainen et aina havahtuu unilta jos alkaa siirtelemään. ;) Ajattelin siinä sitten viisaana kantaa neitiä sylissä ihan sinne bussiin saakka, mut sillä korkeasaareen johtavalla sillalla olikin niin järkyttävän kova tuuli et ne unet loppu hyvin lyhyeen....


Piti päästä vähän tutkailemaan

Maissinaksut maistuu

Bussimatka sujui kuitenkin tosi hyvin lyhyistä päikkäreistä huolimatta, Sara vaan katteli koko matkan bussin ikkunasta ja välillä pyllähteli kun bussi heilui. :)

Täältä näkyy kaikkea mielenkiintosta


Ihanaa olikin sit päästä pitkän päivän päätteeks kotiin. Päivä sujui siis tosi loistavasti ja mitkään pahimmat pelot ei sit käynyt toteen ;) Tästä retkestä jäi vaan ihania muistoja ja sai ainakin illalla hyvin unen päästä kiinni ;)






Onko teillä suunnitelmissa mennä korkeasaareen tänä kesänä? Tai millaisia kesä suunnitelmia muuten on? Minne kannattaisi suunnata tollasen pienen taaperon kanssa? :)

3 kommenttia:

  1. Meil ois kans korkeasaaren ruissu suunitelmissa :) ja sit Raumalle sukuloimaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva :) Ootteko ihan autolla sinne Raumalle menossa vai junal yms?Miten teil on pitemmät matkat Tieran kanssa menny? :) Meidänkin pitäis kuopioon päin lähteä Teron sukulaisia kattomaan. Vähän jännittää kun ei olla Sarankans viel pitkui automatkoi menty. :) Mie mietin alkuun et Junal ois varmaan helppo matkustaa kun siel ois ne leikkipaikat yms. Mut se on vaan niin kallista!

      Poista
    2. Autolla joo. No meillä ku ei oo omaa autoo ni Tiera ei oo tottun autos oloo, et kyl se aika nopeesti siel kyllästyy. Mut koitin tos yks päivä suunnitella että lähtää just päikkäri aikana, niin puolet matkasta vierähtäis jo nukkuen. :) Sit vaa leluja, kirjoja ja syötävää. Tiera on kyllä sellanen sohvaperuna että läppärin ku nappais mukaa ja laittan lasten piiretyt päälle ni ei ois mitää hätää :D

      Poista