keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vielä vappu tunnelmia..

Moikka!!
Edellisessä postauksessa olikin vähän jo meidän vapun vietosta, mutta koska meillä oli niin kivat kaksi päivää niin ajattelin et voisin vielä vähän kertoilla teille mitä puuhailtiin..tietysti kuvien kera! :)



Vappuaatto iltaa vietettiin siis kotosalla, vieraaksi saatiin Saran kummi (ja tietysti maailman ihanin ystävä) Nia sekä Tomi. Syötiin kaikkia herkkuja mm.täytettyjä patonkia,simaa, sipsiä sekä tekemiä munkkeja ja  rocky roadeja. Nam! Syömisen jälkeen laitoinkin Saran unille ja me käytiin pelaamaan isäntä vs. Emäntä peliä. Siinä kun sitten pelailtiin ja juteltiin (miehet nautti vähän myös alkoholipitosta juomaa) niin aika kuluikin tosi nopeasti! Pojat lähti vielä vähän maailmalle, itse suuntasin hyvin mielin nukkumaan ;)

Rocky road herkut (jossa siis suklaata,fudgea,vaahtokarkkeja ja
Suolapähkinöitä..) SUPER HYVIÄ!


Tänään vappupäivä alkoikin sitten herkku aamiaisen valmistuksella. Joka nautittiin sitten Anopin kanssa. Tarjolla oli tuoreita hedelmiä, munakokkelia, pekonia, appelsiinimehua, kahvia, croisantteja ja eiliseltä jääneitä herkkuja. Tälläsen aamiaisen vois ottaa tavaks, ihan vaan vaikka kerta viikkoon. Saa elämän tuntumaan vähän luxukselta ;)

Kuvan otin fiksuna vasta syömisen jälkeen :D


Iltapäivällä suunnattiinkin mun vanhempien luokse "vappubileisiin". Eli siis grillaamaan :D Mun sisko oli ostanut Saralle paljon ilmapalloja ja ihanan nasu foliopallon. Sara kyllä niin tykkäs istuskella niiden ilmapallojen keskellä! ♥ Jonkun aikaa myös oltiin pihalla ja nautittiin ihanasta kevät säästä.
Ulkoilun jälkeen nautittiin sit kaikista grilliherkuista ja vaan oleskeltiin :)

murut ♥





Mut kaikenkaikkiaan ihan mahtavat paripäivää, niin paljon saanu aikaa viettää rakkaiden ihmistenkanssa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti