torstai 21. marraskuuta 2013

Kuulumisia..pitkästä aikaa..

Moikka moi!


Ihan kauhistuksekseni huomasin, että viimeksi oon kirjotellut tänne toukokuun lopussa! Melko kauan sitten siis.. Yksinkertaisesti Saran kasvaessa on päivisin niin paljon touhua etten oo kerennyt paljon muuta tekemään ja eikä oo oikein ollut sellasta ajatustakaan kirjottamiseen. Kaiken lisäksi mun blogger on myös aina temppuillut kun oon yrittänyt jotain sillä tehdä!! Ärsyttävää..


Mutta mistähän sitä sitten oikein alottaisi..
Meidän pikku prinsessa on nyt 1 v 4kk ja viime postauksesta kehitystä on tapahtunut huimasti! Musta on välillä ihan vaikea käsittää miten Sara ymmärtää niin paljon puhetta, kehotuksia ja kieltoja todella paljon.. no se on tietysti aina eri asia noudattaako se niitä joka kerta mutta ymmärtää kuitenkin. Sanojakin tulee ja kovasti yrittää asioita kertoa, mut ihan aina ei äitikään kaikkea ymmärrä ;)
Suosikki juttuja on tällä hetkellä kaikki eläimet, voi mikä riemu onkaan kun jossain näkyy hauva tai joku muu eläin. Muumien alkumusiikki on myös ihan lempijuttu, mutta siihen sitten jääkin- alkumusiikin loppuessa siirtyy huomio aina johonkin muuhun. :D Muutenkin se on jo niin iso tyttö ja välillä ihmetyttää vaan et minne se mun pieni vauva on oikein kadonnut..
Täytyykin varmaan kirjoittaa Sarasta ihan oma postaus kun vaan on aikaa. :)


 Mut on meillä on mennyt muutenkin ihan kivasti. Aika kuluu vaan kauhean nopeasti kun touhuaa vauhdikkaan pikkuneidin kanssa päivät. Nyt tuntuu muutenkin et ilta tulee aina niin nopeasti kun koko ajan pimeää,pimeää ja aina vaan pimeää. Tulis jo lunta niin ois kivempi touhuta ulkonakin!

Äitin pieni siivous apulainen















Itse oon nyt ollut viime kuukaudet tosi väsynyt ja kaiken lisäksi huonovointinenkin.. On vähän jäänyt kotihommat, ystävät ja kaikki muukin aika vähälle huomiolle kun kaikki energia menee siihen et selviää aina yhdestä päivästä meidän pienen touhu tytön kanssa!


Mut ehkä jatkan tästä taas jonkun selkeän ajatuksen merkeissä, ettei tuu vaan ihan tällästä sekavaa kirjotusta... ;) Mukavaa loppuviikkoa!


Ps. On mulla tällänen ihana uutinenkin kerrottavana, meille on tulossa toukokuussa Saralle pikkusisko tai veli <3

pikku muru <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti