torstai 21. marraskuuta 2013

Saran 1v synttärit

Meidän pikku neidin 1-vuotis synttäreitä vietettiin jo heinäkuussa, mutta aattelin nyt kirjoittaa niistä kuitenkin vielä jotain, on ainakin itsellä muistona sitten siitä päivästä jotain.. :) Kun tuntuu, että nopeasti unohtuu kyllä kaikki asiat jos niitä ei ylös kirjoita!

Juhlia meillä vietettiin kotona kahtena päivänä, kun ei viitsitty kutsua tänne kesä kuumalla liikaa porukkaa samaan aikaan. Ei olis oikein mikään kellon aikojen rytmitys auttanut kun haluttiin et Sara saa nukkua rauhassa päikkärit ennen vieraiden tuloa ja tietysti, että päästään sitten iltapuuhiin ajoissa. Näin se onnistui mun mielestä ihan loistavasti! Vaikka tarjoiluiden osalta se olikin mulle aika rankka viikonloppu, kun piti kahdelle päivälle tehdä syötäviä. Tarjottavana meillä oli täytekakkua vadelmamousse ja valkosuklaavaahto täytteellä, kahden suklaan juustokakkua, kinkkupiirakkaa ja pasteijoita. Tarjottavat riitti hyvin ja maistu kaikille! :)


päivänsankari <3
 Päivänsankari oli itse aika hämmentynyt vieraista ja paketeista, suosikki lahjana taisi olla mamsun ostamat nuken rattaat -jotka tosin on tällä hetkellä jemmattuna kaappiin kun alkoi meno viime aikoina olla niiden kanssa aika temppuilua.. Aateltiin et parempi laittaa vielä hetkeksi odottamaan, niin etteivät kerkeä mennä rikki ennen kun niille todella olis käyttöä.

Neiti illalla sovittamassa uusia farkkuja
 kaikkien lahjaksi saatujen lelujen keskellä

Muuten neiti saikin sitten monta pakettia duploja, vaatteita muutamia leluja ja rahaa. Anopilta saatiin myös rahat 1-vuotis kuvausta varten, jossa käytiinkin sitten seuraavalla viikolla.



Mun mielestä synttärit suju tosi hyvin ja Sara tykkäs kaikista lahjoistaan. Eikä onneksi tullut niin paljon turhaa tavaraakaan, niinkun meillä oli pelkona. :)


Toinen 1v kuva, kuvaajaana Milka Tarkiainen
1v kuva, kuvaajana Milka Tarkiainen




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti